A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

18

DXN áttörés!

2012.01.18 - szerda

Sziasztok!


A mai naptól már nem csak élelmiszerekbe, táplálékkiegészítőbe található meg a DXN ganoderma hanem most már Kozmetikumokba is. Ez még erősebbé teszi a DXN-t hiszen a ganoderma eddig is jó gyógynövénynek számít, ámde a bőrön keresztül még jobban szívódnak fel a vitaminok.....


Üdv,

Tomi

jan

11

MLM tévhitek

2012.01.11 - szerda

 

7. Nincs elég erős hited!

 

 

Hűha! Nincs még tele ezzel a „hócipőd”? Az összes MLM hazugság között, ugye szerinted sincs még egy olyan, amelyik ennél is jobban bosszantaná az embert?


Az értékesítési lódítások (nem csak az MLM félék) történelmében, a motivációról és a hitről szóló hazugság, vívta ki magának a legkiemelkedőbb helyet.


Világszerte termékforgalmazók millióinak mondják azt, hogy eddig azért nem értek még el sikereket, mert nem tudnak eléggé hinni abban, amit csinálnak. Nem találtak még rá a valódi „miértjükre”. Nem szokott hányinger kerülgetni, amikor a színpadról valamelyik nagymenő MLM sikerember előadásában hallod ugyanezt szilárd meggyőződéssel hangoztatni? A már befutott csúcsteljesítők igyekeznek mindenkit megnyugtatni, hogy csak erősen kell hinni, és hamarosan át lehet akkor majd jutni a „holtponton,” ami igen fáradságos munkával érhető csak el, de azt követően… már semmi sem lesz képes megakadályozni majd a diadalmenetedet!


Akkor, most mit fogsz tenni? Motiváló CD-ket fogsz hallgatni. Kivágod az általad megkívánt autó fényképét, meg egy szép képet arról a vidékről, ahol legközelebb nyaralni szeretnél. Aztán kirakod ezeket mindenhová – a hűtőszekrényedre, az autód műszerfelára, a ruhaszekrény ajtókra, és a számítógéped képernyőjére – hogy mindenhol emlékeztessenek arra, miért is dolgozol annyira keményen.


Pozitívan kezdesz el gondolkozni. Minden lehetséges képzésre elmész, hogy energiával tölthesd fel magad, és egy hétig képes légy a „lendületedet” megőrizni. Részt veszel a vállalat éves nemzetközi képzésén, mivel jól tudod, hogy csupán arra van szükséged, hogy megpillanthasd a cégvezetés által bálványozott rekordereket, és máris előzési üzemmódba fogod tudni kapcsolni a vállalkozásod hajtóművét.


Annyira fogsz tudni majd lelkesedni, és fel leszel dobva, hogy szinte feltartóztathatatlanná válsz! Végül sikerülni fog eljutni arra a varázslatos pontra, ahonnan kezdve, minden be fog majd neked indulni, és a bankszámládra özönleni fognak az átutalások!


Akkor most kérlek, hogy állj meg, és gondolkodj el egy pillanatra. Tényleg gondold át alaposan a helyzetet! Valóban így működik ez a dolog? Igazán már csak a fanatikus lelkesedés az a hiányzó komponens, ami a sikeredhez szükséges?


A múltkor ellenőriztem, egyáltalán semmi szükség nincs a hatalmas „indokra” és az álom táblára sem ahhoz, hogy egy havi 140.000 forintos átlagkeresetre szert tehessen az ember.


Akkor meg miért lenne erre szükség az MLM-ben? Azt értem ez alatt, ha az MLM-ben ez a feltétele az eredményes munkának, akkor a „hagyományos” munkahelyeken is elegendő lenne csupán hasonló módon lelkesedni, és simán meglenne a hasonló nagyságrendű szép alkalmazotti fizetésünk?


Persze tudom, erre azonnal rávágnád, hogy igen ám, de a saját vállalkozás az egy más műfaj. Ez sokkal nehezebb, mint egy állást betölteni. Itt nem kapsz ám azonnal fizetést. Úgy nevezik ezt, hogy késleltetett jutalmazás elve. Először az alapokat kell lerakni, és csak ezután kezd jönni a pénz. Valamennyien jól megértettük ezt az alapelvet.

 


 

Ennek ellenére az MLM-nek nem lenne szabad annyira nehéznek lenni, mint amennyire az sokak esetében történik.


A lényeg ugyanis az hogy, ha megfelelő módon kezded el építeni a vállalkozásod, akkor már az elején - még ha kicsinek tűnő, de mégis pozitív - eredményekre tehetsz szert.


Ha viszont keményen hajtottál az elmúlt 3 évben és még mindig nincs semmi nyereséged… akkor valamit alapvetően rosszul csinálsz. És garantálhatom, hogy ebben az esetben nem a lelkesedéseddel van a baj.


Gondolkozz csak el a következőn:


Ha csupán csákányt és lapátot használsz a lakóházad alapjainak kiásásához – amikor igénybe vehetnél egy kanalas markológépet is – valóban egy igen tekintélyes adag lelkesedésre lesz szükséged ahhoz, hogy elvégezd a munkád.


Van ennek értelme? Minél kevésbé hatékony a rendszered, minél kisebb teljesítménnyel rendelkeznek az eszközeid, annál keményebben kell dolgoznod, ha eredményt akarsz elérni. És emiatt nagyon erős motivációra van szükséged, hogy a hátrányodat ledolgozhasd.


Abban az esetben, ha a feladathoz megfelelő eszközöket használhatsz… folyamatos és tartós fejlődésednek lehetsz a szemtanúja, és a dolgok ekkor simán mennek… a lelkesedésből pedig, csupán egy kósza gondolat lesz.


Hadd kérdezzem most meg tőled: Mit gondolsz, ha alkalmad lenne minden nap, jól kiválasztott, olyan érdeklődőkkel beszélgetned, akik egyből megértik, hogy itt miről van szó, és érdeklődést tanúsítva a folytatás iránt, kíváncsian várnák a válaszaidat a feltett kérdéseikre, gondolod, hogy a lelkesedéssel problémáid lennének?


Nem!


De a lelkesedés azonnal jelentős kérdéssé válik számodra, mihelyt rá kell venned magad arra, hogy felemeld a legalább 30 kg-ot nyomó telefonkagylód, és felhívd a gyermeked pszichológusát, akiről előre tudod, hogy fittyet hány a vállalkozási ajánlatodra! Ekkor jön el az a pillanat, amikor a zsebedből elő kell rántanod a jól megszövegezett célkitűzéseidet, hogy emlékeztethesd magadat, pontosan mi a fenéért is akarod most jól felbosszantani az embereket.


Ez volt legalább is az, amit annak idején én is csináltam. Erőszakkal sikerült rávennem magamat arra, hogy zaklassam legalább 3 alkalommal a névlistámon szereplő személyeket, míg végül aztán kénytelenek voltak megszakítani a velem való kapcsolattartást. Több barátot és kollégát is elvesztettem ennek következtében.


És tudod, hogy mi jutott most az eszembe?


Az, hogy végre bekövetkezett a vállalkozásomban a várva várt mesebeli „fordulat”, minden a helyére került, és elkezdett működni a dolog!


Mi is történt valójában?


Felhagytam a hitemmel kapcsolatos aggódással, és elkezdtem komolyan foglalkozni azzal a témával, hogy miként is kell valójában értékesíteni egy vállalkozást. Ami gyakorlatilag abból áll, hogy: Találd meg azokat az embereket, akik azt keresik, amivel te már rendelkezel, alkalmazz egy hatékonyan működő marketing módszert, amely automatikusan elvégzi az értékesítést helyetted, hogy ezután az idődet csak a legjobbakkal való együttműködésnek szentelhesd.


Ez a magyarázata annak, hogy annyira megrohantak a komoly jelentkezők, hogy szinte dörömbölnek az ajtónkon, és szó szerint nem győzöm egyedül a velük való foglakozást.


De itt van egy dolog, amit meg kell magyaráznom:


Nem a lelkesedésemnek, a vágyamnak, a hitemnek, és semmi hozzájuk hasonló tényezőnek köszönhető az eredményességemben tapasztalható jelentős változás.


Az általam használt rendszer képezi mindennek az eredőjét.


Tudod, annak idején őrülten motivált voltam, miközben siralmas eredményeket értem el. Azóta is lelkes vagyok. Ezen a területen semmi sem változott nálam. Ugyancsak változatlan a hitem, a vágyam, a fegyelmem és a munkaerkölcsöm is. Ugyanolyan keményen dolgoztam a korábbi alacsony hatékonyságú rendszeremmel is, mint ahogyan ezt a mostanival teszem (egyébként bevallhatom, hogy a régebbivel sokkal többet kellett szenvednem).


A lelkesedés egyáltalán nem jelentett számomra nehézséget, és gondolom, hogy neked sem okoz semmi problémát.


Akár a világ legfanatikusabban hívő embere is lehetsz, rendelkezhetsz az elképzelhető leghatalmasabb indokkal és égő vágyad is lehet, sőt akár rendkívüli módon is lelkesedhetsz, de mindezz semmit sem ér, ha rossz az a módszer, amit alkalmazol.


Tegyük fel, hogy ha lelkesítő hangfelvételeket hallgatsz meg, és 2 millió forintnyi összeget fektetsz be a tőzsdén, hiányos, elavult és téves tájékoztatás alapján, képes leszel majd nyereségre szert tenni? Természetesen nem! Minden azon fog múlni, hogy az adott dolgot hogyan fogod csinálni.


A megoldást nem a lelkesedés jelenti!


Amikor majd elbátortalanodva és letörten a felsővonalad tagjaihoz fordulsz reménykedve, hogy tanácsokat kapj tőlük, de ők nem tudván a megfelelő választ, képtelenek neked mást javasolni, mint a jelenlegi - elavult - módszereiket.


Nagyon kényelmes és könnyen kivitelezhető cselekedet azt mondani annak, aki eladással foglalkozva nehézségekbe ütközik, hogy: „Nem elég erős a hited!” „Nem vagy elég lelkes!” „Azoknak a dolgoknak a képeit kellene a tükrödre felragasztani, amiket az életedben meg szeretnél valósítani!” Ha fogalmad sem lenne arról, hogyan nyújts segítséget egy elkeseredett MLM-ezőnek, bizonyára te is ezeket mondanád.


Íme mi az, ami annyira gyönyörű, ebben a lelkesedéssel kapcsolatos hazugságban: Mindig ki tudod vágni magad a nehéz helyzetedből, ha bűnbakként használod, mivel senki sem képes annyira lelkesedni, hogy ne lehetne azt mondani neki, hogy nem eléggé motivált. Mindaddig, amíg az illető elhiszi ezt a bődületes hülyeséget, neked sem kell tudnod, hogy egyáltalán miről is beszélsz, és az sem szükséges, hogy a hozzád forduló személy problémájára valamiféle megoldással tudj szolgálni.


Ez az oka annak, hogy sokan annyira szívesen alkalmazzák ezt a kibúvót. Az ugyanis a kemény igazság, hogy saját maguk sem tudják az okát annak, hogy az embereik többsége miért sikertelen.


Nem akarom azt mondani, hogy mindezek a dolgok haszontalanok, vagy nem fontosak.


Azt szeretném csak hangsúlyozni, hogyha egy értékesítési feladatot kell megoldani, az a lelkesítő CD-k meghallgatása nélkül is megvalósítható. Viszont, egy jó marketing rendszer hiányában, garantáltan nem fog sikerülni a vállalkozás.


Egy másik megemlítendő tényezőről is szeretnék most szólni, mégpedig arról, hogy ÓRIÁSI különbség van a belső késztetés… és… a külső motiváció között.


A külső motiváció olyan, mint a kábítószer. Remek érzés keríti az embert hatalmába, amikor egy olyan történetet hallgathat meg, ami arról szól, hogy egy személy – az összes kihívással szembeszállva - miként érte el azokat a sikereket, amikről eddig, mi mindig is álmodtunk. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a szellemi ösztönzés elegendő lesz ahhoz, hogy átsegítsen bennünket a célvonalon.


És mi fog mégis történni?


3 nappal később az élet realitásai elkezdik éreztetni a hatásukat, és az egész dolog szép lassan feledésbe megy. Mi pedig hozzálátunk, hogy felkutassuk magunknak a következő lelkesítő történetet, és ez így folytatódik tovább…


Az igazság az, hogy ez csupán egy „tűzoltó próbálkozás”, nem pedig egy hosszú távra szóló megoldás.

 

Tudod, hogy mi jelenti a tartós, igazi motivációt?


A valódi eredmények elérése!


Legközelebb elmagyarázom majd, hogy miként lehet ezekre szert tenni oly módon, hogy az emberek sorban állva, türelmetlenül várakozzanak arra, hogy csatlakozhassanak a vállalkozásodhoz.


"A Network Marketinget sokan a személyiségfejlesztéstől egészen eltérő, egyéb indokok alapján választják maguknak, és végül rájönnek arra, hogy az elért sikerszintjük mindig megfelel a személyes és szakmai fejlettségi szintjüknek."

 

Chris GROSS

 

jan

7

BUÉK!!!

2012.01.07 - szombat

Boldog új évet minden Kedves Munkatársamnak, olvasómnak és leendő munkatársamnak! :)


Nem is tudom, hogy kezdjek hozzá de van egy jó meg egy rossz hírem!


Kezdem a rosszal úgy is mindig azzal szokták :)


A lényeg, hogy 2012-őt írunk és mindenhol a Médiában a világban mi magyarok vagyunk a központ, hogy milyen törvényeket hozunk, és mi milyen rosszak vagyunk meg stb... hát én leszarom őket, bocs a kifejezésért :)


Szóvel ez volt a rossz hír.


A jó hír pedig az, hogy 2012 egy hihehetetlen fellendülés lesz mind az MLM-ben és a DXN-ben is. Új Termékek jönnek és az emberek egyre jobban ráébrednek, hogy jelenlegi helyzetben az állambácsi nem nagyon fog segíteni senkinek így jobb ha kezébe veszi mindenki az irányítást! 


Erre pedig legjobb az MLM, te döntöd el mennyit keresel, nem kell gigászi összeget befizetni mint egy vállalkozásnál és sorolhatnám az előnyeit.


Előljároban ennyit az Újévhez, természetesen folytatom tovább megállás nélkül a kávé fogyasztást.... :)

Javaslom aki eddig nem tette próbálja ki ;)


Sikeres Új évet mindenkinek!


Üdv,

Tomi

dec

22

Boldog Karácsonyt!

2011.12.22 - csütörtök

 

 

Minden Kedves Olvasómnak és Munkatársamnak Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok!


Legyetek Boldogok és mindig törekedjetek a jóra!

 

dec

10

MLM tévhitek

2011.12.10 - szombat

6. Mi majd felépítjük helyetted az üzletet!

 

 

Valamennyien láttuk már azokat az automata internetes toborzó rendszereket, amelyekről azt híresztelik, hogy mesés összegeket lehet velük megkeresni, miközben a tulajdonosuk nyugodtan alszik. Lehet, hogy te már ki is próbáltál néhányat közülük. Kétségkívül csábítóan hangzik az ilyen ajánlat. Ki ne akarna magának egy kulcsrakész rendszert, ami mindent megcsinál helyette?


Nézzük akkor mi is az igazság ezekkel az ajánlatokkal: Miért is tetszenek annyira az embereknek (egyáltalán nem nehéz ezt kitalálni)… mire képesek ezek valójában… és milyen előnyöket tud egy ilyen automata rendszer számunkra biztosítani?


Ha az MLM-ezők többségéhez hasonlóan ugyanúgy elgondolkodsz a dolgon, mint ahogyan én is teszem, akkor meglehetősen kétkedően fogadod a következő ajánlatot: „Itt nincs szükség semmiféle eladásra és toborzásra – mi majd felépítjük neked az alsó vonaladat!”


Végül is, ha ez ennyire könnyen menne, már mindenki Mercedes autókon közlekedne, nemde?


Valójában egy ilyen mondat nem jelez mást, mint csupán egy lusta embereknek tetsző ajánlatot.


„Csak biztosítsd be a helyedet, még ma, és mi majd felépítjük és működtetjük az alsóvonaladat helyetted.

Emberek százai szeretnének a hálózatodban alattad dolgozni, neked csupán be kell lépned! A csodálatos automata rendszerünknek köszönhetően, még az olyan kényelemszeretők is meggazdagodhatnak, mint amilyen te vagy.”


Mint minden „gazdagodj meg gyorsan” típusú időnként felbukkanó lehetőséget aránylag könnyű eladni az embereknek. Miért?


Azért mert…


Az emberek azt szeretnék hinni, hogy a sikerhez, a dicsőséghez és a gazdagsághoz vezető út gyors, könnyű, fájdalom- és kockázatmentes.


A lustaságra csábítás, valóban sokakra gyakorol erős hatást. A semmiért valamit ajánlat ősidőktől szedi az áldozatait.


Nézzük meg ezt a dolgot egy kicsit közelebbről és idézzük fel a korábbi cikkekben már említett meghatározásomat.


Az MLM annyiban nagyon egyedi dolog, hogy egy olyan rendkívül nagy tömegek számára hozzáférhető saját vállalkozásindítási lehetőséget testesít meg, amilyenre korábban soha sem nyílt még alkalma az emberiségnek.


Az MLM-nek köszönhetően egy átlagember reális álmokat szőhet arra, hogy „megcsinálja a szerencséjét!” 50 évvel ezelőtt a gazdagodáshoz vezető út egyáltalán nem volt ennyire hozzáférhető. Abban az időben a saját vállalkozását mindenki kő kemény munkával és alkalmazottak felfogadásával tudta csak beindítani.

 


 

Nos, ez az a pont, ahol a problémák jelentkeznek.


Te ugye egy kereskedő vagy. Minden vállalkozó az.


Minden MLM-ező két dologgal kereskedik. Az egyik ugye a termék, amit az MLM vállalat állít elő, ez lehet, egy telekommunikációs szolgáltatás, táplálékkiegészítők, tisztítószerek, stb.


Ami a sajátosságot jelenti az az, hogy maga az MLM vállalkozási modell is értékesíthető. Vagyis egy eszközhöz lehet így jutni, amellyel az emberek tetszőleges anyagi céljaikat valósíthatják meg. Valóban ez az első alkalom az emberiség történelmében, hogy egy vállalkozási módszer ilyen módon válik hozzáférhetővé a széles tömegek számára.


Tény, hogy egy átlagember, akinek eddig egész életében csak az alkalmazotti modell sajátosságait állt módjában megtapasztalni, keveset tud arról, hogy mit is jelent egy vállalkozás. Alapvető gazdasági fogalmakkal nincs az illető tisztában.


A fogyasztó szerepét betöltő átlagemberek üzleti ismeretek hiányában szenvednek, és nem igen tudják, hogy mire is figyeljenek oda, amikor egy otthonról végezhető vállalkozás lehetőségét ajánlják fel nekik.


A mai azonnali jutalmazás alapelvét valló életszemlélet alapján, egy olyan rendszer, ami mindenféle beavatkozás, időigény, erőfeszítés és befektetés nélkül, mesés összegek megszerzését biztosítja, sokak számára igen csábítónak tűnik.


Javaslom, hogy tedd fel Önmagadnak a következő kérdést:


Ha részedről sem eladásra, sem másra nem tartanak igényt, akkor egyáltalán mért van rád szükségük?


A válasz a következő: Nincs is rád szükségük. Ha a belépési díjon kívül semmi mással nem járulsz hozzá a vállalkozás eredményességéhez, semmi indokuk nem lenne arra, hogy mesés összegeket fizessenek neked.


Valamivel neked is hozzá kell járulni az eredményhez, hogy a számodra kifizetésre kerülő horribilis összegnek legyen létjogosultsága. Ez egy rendkívül fontos gazdasági alapigazság. Nem létezik olyan dolog, hogy semmiért valamit cserébe. Nem létezik olyan, hogy valaki piszkosul meggazdagodjon, mindössze 30.000 Ft befektetésért cserébe anélkül, hogy bármennyi időt áldozna rá, és még a kezét sem koszolná össze.


Íme itt van az, amivel bárkinek hozzá kell tudnia járulnia egy tisztességes MLM vállalkozás sikeréhez, ami nem más, mint a nélkülözhetetlen emberi kapcsolatok kiépítése és ápolása.


Ez az, amiért az igazi MLM vállalatok valóban igényt tartanak a munkatársaik erőfeszítéseire, és hajlandóak nagy pénzeket kifizetni a népes hálózatok kiépítéséért.


A legfontosabb dolog megérteni a következőt…


„Az automatizált marketingrendszerekre ÉLETBEVÁGÓAN szükség van egy sikeres vállalkozás működtetéséhez – de azok nem képesek mindent elvégezni az emberek helyett.


Ann SIEG

 


 

Az igazság az, hogy az automatarendszer csak az egyenlet egyik oldalát alkotja. Az élő személyek képezik a másik oldalt. Függetlenül attól, hogy mások mit mondanak, az MLM mindig is az emberi kapcsolatokra épült, és ez a jövőben is így marad. Hasonlóan minden hosszú távon működőképes vállalkozás működéséhez.


A mindennapi személyes kapcsolatok, és a vezetőkkel folytatott rendszeres konzultációk képezik azt a ragasztóanyagot, ami egy szervezet együtt-tartásához nélkülözhetetlen.


Amikor a tanácsadók a vállalkozásukban „padlót fognak”, akkor a szponzoruktól… a felső vonaluktól… a kereszt vonaluktól… bárkitől kapott tanácsok és tapasztalatok tartják bennük a lelket.


Tehát valójában egy szervezet működtetéséért kapjuk itt a pénzt. Azért, hogy másokat is sikerhez juttatunk. Vezetőket nevelünk ki. Mindezek olyan dolgok, amire az automata rendszerek képtelenek.


Semmiféle automata rendszer nem fogja tudni helyettesíteni, a megfelelő adottságú személyek emberek vezetésére és irányítására alkalmas képességét. Minden ember egyedi, és sajátos irányítási módszert igényel a sikerhez vezető úton haladásához. Ezt számára csak egy másik személy képes biztosítani.


És ez a magyarázat arra, hogy miért nem lehet semmiért cserébe fizetést kapni.


Ráadásul minden rendszer – függetlenül attól, hogy bármennyire is automatizált legyen –felügyeletet és karbantartást igényel. Az örökmozgó szerkezet, ami semmi hajtóerőt nem igényel, nem létezik. Szükség lesz mindig valakire, aki feltölti az üzemanyagtartályt… aki beindítja a motort… működteti a gáz- és a fék pedálokat… és forgatja a kormánykereket.


MÉGIS… az említett buktatók ellenére, a rendszerek igazán nélkülözhetetlen elemét képezik a sikeres MLM vállalkozásoknak. A fontos azonban, hogy tisztában legyünk azzal, mi az, amit helyettünk képesek elvégezni, és mi az, amit nem.


Egy MLM vállalkozásban ugyanis vannak olyan folyamatok, amelyeket kötelező automatizálni. Ezt a témát egy későbbi alkalommal fogom majd részletesen bemutatni.


"Az élet maga – a foglalkozásodtól függetlenül – nem más, mint egy nagy „kapcsolatépítő társasjáték”. MLM hálózatépítőként lehetőséged nyílik arra, hogy az életedben néhány valóban csodálatos személlyel ismerkedhess meg; olyanokkal, akik a tudatosan megtervezett életpályájuk megvalósításán munkálkodnak, ahelyett, hogy csupán a megélhetésükért gürcölnének."


Jeffrey & Erica COMBS