A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Üdvözlöm! Sziasztok!

Köszöntök mindenkit, Teplán Tamás vagyok és azért kezdtem el ezt a vállalkozást, mert elegem lett abból amit alkalmazottként az emberrel mûvelnek a munkahelyén. Ismerõs önnek is ez az érzés, hogy minden reggel nap mint nap felkelni, és bemenni ugyanarra a helyre ? Nyílászárós cégnél dolgoztam, és az elején bevallom õszintén, még jól is éreztem magam! Jó volt a társaság, mindenki rendesnek és segítõkésznek tûnt! De aztán ahogy teltek a hónapok, úgy egyre rosszabb lett minden. Sok kapkodás, ezt csináld, azt csináld, ide menj, oda menj… ELÉG! Aztán Februárban közös megegyezéssel elváltam a fõnökömtõl! Hálát adok ennek a fordulópontnak, ugyanis ha nem történt volna meg, sose találtam volna meg a DXN-t!


És miért pont a DXN ? Egész egyszerûen azért mert kevés befektetéssel nagy jövedelemre tehetsz szert, és közbe egészséges leszel! A munkanélküli idõszakba keresgéltem „Állást” is, de mivel volt idõm gondolkodni, azon tûnödtem, hogy és mi lesz ha felvesznek megint egy munkahelyre.... Én szeretnék majd gyereket és családi házat, és természetesen majd a párommal és majd a gyerekekkel elmenni nyaralni ! És akkor belegondoltam… 200 000-es fizetésbõl Esetleg többet kapok késõbb, ha jó munkahelyet találok, de a házat és az álmaimat nem tudom megvalósítani abból a fizetésbõl. Akkor valami vállalkozást kellene nyitni ? IGEN! Gondoltam… Utána néztem, hogy mit lehetne, de Magyarországon vállalkozást nyitni csak sok pénzzel, rengeteg idõvel és szenvedéssel lehet, viszont a siker még ekkor sem garantált! És ekkor kezdtem el belemélyülni az MLM rejtelmeibe… Sok ilyen céget találtam. De valami olyasmit kerestem, aminek PIACKÉPES termékei vannak!! Amikor megtaláltam a DXN-t bevallom õszintén, nem sokat haboztam, beléptem! A KÁVÉ ugyanis a világon a második helyen áll, mint fogyasztási cikk! Mindez az INTERNETEN zajlik, ami fordulópontot jelentett a számomra, hiszen itt tényleg olyan is csatlakozhat, akit nem is ismerek! És mûködik!


Végezetül annyit mondanék, hogy ezaz a cég, ahol mindenki meg tudja valósítani azt amit szeretne! Örülök, hogy megtaláltam (természetesen az interneten keresztül), és tudom, hogy hatalmas sikerek elõtt állnak mindazok, akik már regisztráltak!
Köszönöm ezt a lehetõséget és jó döntést kívánok mindenkinek!


 

 

 

 

Tisztelettel,

 Teplán Tamás


 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on